Научете за семейството на KocanAir.

въздушни колектори произведени в българия

Ние сме малка семейна фирма, която вече над 13 години разработва собствена линия въздушни слънчеви колектори. Започнахме през вече не толкова близката 2008 година, когато за пръв път се запознахме с този вид колектори.

Shape

14 години опит в производството на въздушни колектори

През годините сме монтирали въздушни колектори на жилищни сгради, къщи, вили, производствени помещения, складове и офиси.

Първите стъпки

Първоначално имахме леки съмнения в ефективността им и за да ги тестваме в реална среда, почти на шега направихме колектор от бирени кутийки. Монтирахме го на производственото ни хале и останахме повече от впечатлени. Съвсем естествено си зададохме въпроса щом с такава първобитна технология виждаме осезаеми резултати, какво ли биха били те, ако използваме по-качествени материали?

Еволюцията

Така започна нашата авантюра с въздушните слънчеви колектори. Бавно, но сигурно тествахме различни наши разработки, като от началото до сега въздушните колектори с марка KocanAir претърпяха няколко съществени промени. 

KocanAir днес

Днес можем да се похвалим с продукт, който не отстъпва по нищо от водещите на световния пазар. Към наши дни оставаме първият и единствен производител на въздушни слънчеви колектори в България.

Виж как работи въздушният слънчев колектор KocanAir тук.

Shape

Запознайте се с нашата история

Имахме удоволствието да участваме в предаването „Енергийни игри“ по БНТ, където пред камера разказахме за това как научихме за въздушните колектори и за трудностите, пре които минахме, за да създадем работещ и конкурентен продукт.

Контактна форма